Partnerek

Happy Naturals

Tudatos, egészséges és finom!
„Egy nemzetközi család vagyunk, Budapesten. A tudatos és egészséges életmód gyakorlói. Rájöttünk, hogy a bio szuperélelmiszerek használata a legfinomabb és legegyszerűbb módja az egészségünk és kedélyállapotunk megőrzésére és javítására” – vallja Elvira és Krisztián a Happy Naturals Superfoods két tulajdonosa.
A 2020-ban alapított családi vállalkozás ötlete néhány évvel korábban már felmerült, amikor felfedezték a bio szuperélelmiszereket, sőt nem csak, hogy felfedezték, de a mindennapi étkezéseik részévé is váltak ezek. A bio szuperélelmiszerek hatása lenyűgözte őket: energikusabbnak és egészségesebbnek érezték magukat és sokkal könnyebben kezelték a stresszt.
Ezért döntöttek úgy, hogy minél több embernek szeretnénk megmutatni ezen bio növények varázslatos hatásait, amelyek hozzájárulhatnak egy egészségesebb és boldogabb élethez. A Happy Naturals Superfoods úgy szolgálja az egészséget, hogy közben az élet minden percét boldogan lehet élvezni.
Időt és energiát nem kímélve, sokat dolgoztak számos bio beszállító és gazdálkodó termékeinek tesztelésén, hogy a legmagasabb 100%-ban organikus, azaz bio, adalékanyagmentes legmagasabb tápértékű növényi porok kerülhessenek a vásárlók asztalára!
Termékpalettájukat folyamatosan bővítik egyrészt a piaci igényeknek és visszajelzéseknek, másrészt pedig a piaci újdonságoknak megfelelően. Céljuk ezáltal, hogy minden igényt kielégítve, igen széles termékpalettát kínáljanak partnereiknek, vevőiknek!Az Acai gyümölcsbogyó porunk hatékony lehet az immunrendszer támogatásában, védheti a szívet, öregedésgátló hatással bírhat, javíthatja a mentális funkciókat, és serkentheti a libidót.

A bio Ashwagandha porunk immunerősítő és gyulladáscsökkentő hatással bírhat, stabilizálhatja a vércukorszintet, nyugtató hatása révén csökkentheti a stresszt és a szorongást.

A búzafű semlegesítheti a méreganyagokat a szervezetben erősítve az immunrendszert, szerepet játszhat a rák megelőzésében, javíthatja a bőr és a haj minőségét.

A Camu Camu gyümölcsbogyó por fogyasztása segíthet a fogyásban, javíthatja a vércukorszintet és a vérnyomást, antibakteriális hatása lehet, és fokozhatja a fizikai teljesítményt.

A bio cékla porunk - alacsony kalóriatartalma mellett - koncentrált mennyiségben tartalmaz minden jó dolgot: antioxidánsokat, vitaminokat és hasznos természetes nitrátokat, melyek az állóképesség és a véráramlás javításában játszanak fontos szerepet.

A bio Chlorella algapor rendszeres fogyasztása védheti a májat a káros méreganyagoktól, segíthet a sejtek méregtelenítésében, serkentheti az immunfunkciókat, biológiailag elérhető B12 vitamint biztosíthat, támogathatja az idegrendszert.

A Chlorella alga tabletta rendszeres fogyasztása védheti a májat a káros méreganyagoktól, segíthet a sejtek méregtelenítésében, serkentheti az immunfunkciókat, biológiailag elérhető B12 vitamint biztosíthat, támogathatja az idegrendszert.

Ez a bio Superfood porkeverék segíthet a szervezet méregtelenítésében, a testsúly kontrolljában, az anyagcsere és az emésztés optimalizálásában a magas rosttartalma és prebiotikus tulajdonságai révén.

Ez a mix olyan szuperélelmiszerek ideális keveréke, amely energiával tölti fel a testet, az elmét és a lelket.

Ez a gombamix por fogyasztása cukorbetegség, bizonyos rákos megbetegedések és szívbetegségek kezelésére is alkalmas lehet, hatékonyan erősítve az immunrendszert a magas antioxidáns tartalma miatt.