Partnerek

myCosmofood

Kapcsolj rakétasebességre!

Mostantól az egészséges finom is!

Mi az a gyümölcs-és zöldségkristály?

Felfedeztük a gyümölcs és zöldségkoncentrátumok előállításának egy egyedülálló módját, amelyben a gyümölcsökben és zöldségekben megtalálható összes hatóanyagot megőrizzük természetes formában. A lehető legtisztább, legkíméletesebben előállított táplálékot szeretnénk azoknak eljuttatni, akiknek fontos az egészségük.

Szupermixek a legjobb hatásért!
A szuperételek olyan főként növényi élelmiszerek, amelyek nagy mennyiségben tartalmaznak mikroelemeket, vitaminokat és ásványi anyagokat.
A keverékeinket nagyon tudatosan állítottuk össze, hogy a legjobb hatásfokkal támogassák a szervezetünket.

Miért érdemes fogyasztani?
● Időt spórol meg neked
● Egész nap tartó energiával lát el
● Fiatalság megőrzéséhez is hozzájárul
● Egyszerűen ínycsiklandó

Nem vitaminokat vagy táplálék kiegészítőket értékesítünk, hanem színtiszta élelmiszert!

A myCosmofood alapanyagai ellenőrzött gazdaságból származnak, kiváló minőségűek és megfelelő érettségi állapotban dolgozzuk fel kíméletes vákuum szárítással (nincs fagyasztás és hőkezelés). Az egyedi technológiának köszönhetően egy 100%-ban tiszta és koncentrált élelmiszert kapunk.

Mindenmentes
A termékein könnyen beilleszthetőek bármely diétába, mivel GMO, glutén, tej, tojás és szója mentesek, nem tartalmaznak hozzáadott cukrot és édesítőt, valamint semmilyen tartósítószert vagy adalék anyagot sem! Vegán, nyers vegán, paleo!

Missziónk
A kanaladba tesszük a természet erejét, hogy a lehető legjobbat hozd ki magadból!
Azért dolgozunk, hogy az egészséges táplálkozás ne csak egy fellángolás legyen, hanem könnyen beépíthető szokássá váljon! Legyél te is ennek a közösségnek a része és őrizd meg az egészséged a szokás hatalmával és a természet erejével!


2 féle áfonyából álló szupermix a szervezet gyulladásai ellen!
Színtiszta élelmiszer, minden mentes, minden diétába beilleszthető és nagyon finom!


16 összetevőből álló szupermix a szervezet ellenálló képességéért! Színtiszta élelmiszer, minden mentes, minden diétába beilleszthető és nagyon finom!
13 összetevőből álló szupermix a gyerekek szervezetének ellenálló képességéért! Színtiszta élelmiszer, minden mentes, minden diétába beilleszthető és nagyon finom!


7 összetevőből álló szupermix a vírusok ellen! Színtiszta élelmiszer, minden mentes, minden diétába beilleszthető és nagyon finom!


5 összetevőből álló szupermix azoknak, akik kevés zöldséget fogyasztanak! Színtiszta élelmiszer, minden mentes, minden diétába beilleszthető és nagyon finom!7 összetevőből álló szupermix a jobb emésztésért! Színtiszta élelmiszer, minden mentes, minden diétába beilleszthető és nagyon finom!