Partnerek

RedPower

Családi vállalkozásunkban létre hozott termékcsaládunk a RED POWER, egy keleti kultúra ősi gyógyító receptjei alapján készülnek.

Gyógyhatású termékeink lehetővé teszik vásárlóink számára, hogy élvezhessék a természet adta ízek harmóniáját azzal a tudattal, hogy közben kizárólag egészséges és természetes alapanyagokból készült RED POWER terméket fogyasztanak!
A termékeink receptúráját a Pécsi Tudományegyetem Orvostudományi Karán végzett Orvos, társunk szülőföldjéről ősi Perzsa kultúrából hozta magával, ahol az egyetem elvégzése után egy évtizeden keresztül a természetgyógyászat különböző ágaiban is elmélyítette tudását. Ezt az ösi keleti tudást ötvöztük a Magyar gyümölcs erejével így született meg a RED POWER termékcsalád.
Termékeink 100% magyar almából készülnek Magyarországon gyártott csomagoló anyagba helyezzük és az Alapi Munka Gyümölcse Szociális Szövetkezet üzemében bérgyártásban töltetjük. Törekszünk a természetes csomagoló anyagok használatára, alu-tasak és bagin-box/kartonpapír formában már megvalósult.
Gyógyító termékeinkbe kizárólag az frissen préselt almalé és a gyógynövények kerülnek, amit hőkezeléssel tartósítunk. Az általunk gyártott összes termék megkapta a nemzetközi VEGAN minősítést.
Célunk a természetes alapanyagokat használata, hozzáadott mesterséges adalékanyagok nélkül.
REDPOWER-"AZ ÉLET ÍZE"


Vegan gyógynövényes ital allergiás tünetek csökkentésére, 5napos (250ml) és 30 napos (1500ml) kiszerelésben


Vegan gyógynövényes energia ital, testi és szellemi erő 250ml és 4x250ml-s kiszerelésben.


Vegan gyógynövényes ital, nyugtató hatással. A test és a lélek harmonizálására, 250ml és 1500ml kiszerelésben


Vegan gyógynövényes immunerősítő ital, 5napos (250ml) és 30 napos (1500ml) kiszerelésben