Herbária Vadgesztenye krém Forte

A nyári hónapokban fokozott figyelmet szentelünk lábaink ápoltságának, szépségének fenntartására, hiszen a nagy melegben szívesebben választunk egy rövidebb nadrágot vagy szoknyát, így azonban az eddig szépen rejtegetett hibák is napvilágra kerülhetnek.

Az alsó végtagi verőérszűkület Magyarországon több mint 400.000 embert érint.

A visszérbetegség a vénák kóros kitágulását jelenti, melynek kialakulásában az állandó megterhelés, az álló foglalkozás, az ülőmunka, a mozgáshiány, a túlsúly, a dohányzás valamint az öröklött hajlam is nagy szerepet játszik. A visszeres panaszokat magasvérnyomás-betegség, magas koleszterin szint, érszűkület, bizonyos anyagcsere-betegségek, így például a cukorbetegség is előidézheti.

A visszér rendszer betegségeinek döntő többsége az alsó végtagokon következik be, legjellemzőbb tünetek a lábszár fájdalom, görcsök, főként este jelentkező nehéz-láb érzés, az alsó végtagok feszülése, dagadása.

A Herbária Vadgesztenye krém Forte vadgesztenye (Aesculus Hippocastanum L.) és „varázsmogyoró” (Hamamelis Virginiana L.) kivonatát tartalmazó készítmény, mely összetevőinek köszönhetően frissíti, hűsíti a visszeres, elnehezedett lábakat. Hidratálja, ápolja, rugalmassá teszi a bőrt. A „varázsmogyoró” összehúzó hatású, erősíti a vérkeringést, csökkenti a duzzanatokat. A vadgesztenyemag gyulladáscsökkentő, enyhíti a kisebb vénás vérkeringéssel összefüggésben fellépő nehézláb-érzést és kellemetlen feszülést. Fontos megjegyezni, hogy a visszeres betegségek hátterében komoly egészségügyi problémák is húzódhatnak, amennyiben a visszeres panaszok nem enyhülnek vagy súlyosbodnak, mindenképpen forduljon orvoshoz!