Partnerek


Aromax

Az aromaterápia újkori térhódítása – nyugat-európai és amerikai mintára – hazánkban a 90-es évek elején kezdődött. Bevezetésében és megismertetésében cégünk kiemelkedő szerepet vállalt.

Bio Planet Kft.

A szegedi székhelyű Bio Planet Kft. 2007-ben alakult, fő tevékenységi köre étrend-kiegészítők forgalmazása. Büszkén mondhatjuk el cégünkről, hogy 95%-ban magyar tulajdonosi körrel rendelke

BioCo Magyarország Kft.

Cégünk magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely 1998 óta foglalkozik étrend-kiegészítő készítmé

THE BRIDGE

Az olasz Lessini-hegység lábánál található a The Bridge cég immár több mint 23 éve készítette el első, kiváló minőségű, organikus rizsitalát. A felhasznált forrásvíz a Lessini-hegység természet

Herbárium 2000 Kft.

A természet patikájából merítve gyógynövényekből előállított több mint 40 féle étrend-kiegészítő készítmény (tinktúrák, hidegen sajtolt magolajok, olajos kivonatok) gyártása és forgalmazása, valamint a természetes egészségmegőrzés módszereinek megismer

Herbiovit Kft.

Gyógynövényekkel a vitalitásért – Herbs for vitality


Célunk, hogy közelebb hozzuk a gyógynövények csodálatos világát az emberek felé és felfrissítsük a régmúlt hagyományait, tapasztalatát és tudását. Vegán, gyógynövényes, bőrbarát natúrkozmetikumok a természetesség, egyediség és fenntarthatóság jegyében.

Yamuna

Yamuna, a magyar kozmetikum!
A 100%-ban magyar tulajdonú, kaposvári székhelyű manufaktúra története 2002-ben egy kis somogyi faluban, Somogyvámoson kezdődött.A természet szeretete és vállalkozási kedve Kajtár Zsolt alapítót arra sarkallta, hogy a múltba visszanyúlva, régi receptek után kutatva illatos, növényi alapanyagokból szappanokat készítsen. Ezek az illatos és habzó csodák azonnal óriási sikert arattak és receptúrájukat a mai napig használjuk. Környezetünk védelme, a természet szeretete és a szépségápolás együtt a mai napig a legfontosabb szempontok számunkra.

Piszkei Öko Kft

A Piszkei Öko Kft. Lábatlanon, a Gerecse lábánál, a Duna közelében található.1996-tól az ország első bio malma és bio pékségeként csak bioterméket gyárt és forgalmaz. A jelenlegi termékskála igen széles, a vásárlók több mint kétszáz különböző bio malom

Prelab Kft

Nemzetközi szinten már 1987 óta vagyunk jelen a dermokozmetikai piacon. A termékek a nemzetközi forgalmazó saját gyártásában, Olaszországban készülnek, és kizárólag növényi hatóanyagokat tartalmaznak. A fejbőr-rendellenességekre kifejlesztett termékcsa

Vitaking

A Vitaking Kft. jelmondata: „Az állandó egészség élménye” soha nem volt időszerűbb, mint manapság. Cégünk az elmúlt években komoly beruházásokat végzett és mára közel 200 termék gyártój

ApiLand Srl.

A több mint 15 éves tapasztalatunk során, az ApiLand a méhészeti termékek gyógyhatásait és komplex összetételét tanulmányozta. Számos oktató jellegű kampányaink által hozzájárultunk ez

WiseTree Naturals

A WiseTree Naturals egy magyar fejlesztő és gyártó cég, amely a női hormonrendszer támogatásáért létrehozott egészségvédő megoldásokra és szépségápolási kombinációkra helyezi a fókuszt. A kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készült speciális krémek és étrend-kiegészítők átfogóan támogatják a női hormonrendszer harmóniáját. A problémaorientált termékkombinációk kitűnő kiegészítő megoldást kínálnak a különböző női hormonális egészségügyi állapotokban. 

A cég szépészeti vonalának hatékonysága is a natúrkozmetikumok és étrend-kiegészítők egymásra épülő hatásában rejlik.

A magas minőségi szempontrendszert bizonyítja, hogy szinte kizárólag standardizált hatóanyagokat használunk, valamint, hogy a szépségápolási termékeink megfelelnek a szigorú német BDIH natúrkozmetikumokra vonatkozó kritérium rendszerének.

Bővebben: www.wtn.hu


Berkemann


Berkemann - Nem csupán lábbeli, életérzés!  


Az egészségtudatosság fejben dől el, de a lábainknál, vagyis az alapjainknál kellene kezdődnie! Egy német családi manufaktúra, a Berkemann 1885-ben hívta fel erre először a figyelmet. Egy kényelmes cipő nem csak lépteinket könnyíti meg, hanem egyben egészségünk őre is.
Big Star Street Kft

A Big Star Street Kft közel 30 éve áll a hazai egészségtudatos érdeklődők szolgálatában.
A hagyományos kínai orvoslás képviselőinek irányításával, eredeti receptúrák és őshonos ázsiai (kínai, koreai) gyógynövények felhasználásával készülnek termékeink.
100%-ig tiszta forrásból, ellenőrzött laboratóriumi körülmények között történő gyártási folyamatok révén jutnak el termékeink a hazai gyógynövény-, és bioboltok polcaira.

Cégünk „SUN MOON PATIKA” márkanévvel forgalmazza ezen termékeket, melyek megbízhatóak, engedélyezettek, csak eredeti, magas minőségű összetevőket tartalmaznak.
Törekszünk környezetünk védelmére is, így csomagolásaink természetbarát, lebomló változatra való átállítása elkezdődött.
Partnereink és fogyasztóink igényeit szem előtt tartjuk, ügyfélkapcsolatainkra és vevői kommunikációnkra kiemelt figyelmet fordítunk.

Dr. Aliment Kft. étrendkiegészítő készítmények és funkcionális élelmiszerek fejlesztésére és kereskedelmére alakult 2006-ban. Az elnevezés a latin élelmiszer (aliment) szóból ered, a dr. előtag a tudományos megalapozottságra, az egyetemekkel kialakított szoros kapcsolatra utal. A Dr. Aliment Kft. legjobb tudása szerint hozzájárul az étrendkiegészítők, és az élelmiszeripar fejlődéséhez.


A vállalkozás munkáját a tudományos megalapozottságú fejlesztő munka jellemzi.


A Dr. Aliment Kft. termékei közül a Lizin-C, meghatározó szereplője a magyar étrend-kiegészítő piacnak.
Nemzetközi szinten elismert, főként a LactoMicroSel szerves szelén kutatási-fejlesztési területen elért sikereinek köszönhetően, melyek magyar, európai és USA szabadalmakat kaptak.

ODP Vital Kft

A Dr Herz® termékcsaládot a minőség és megbízhatóság jellemzi. A folyamatosan növekvő vásárlói igényeket kielégítve a vitaminok, étrend - kiegészítők és gyógyászati segédeszközök mellett krémek, illóolajok és hidegen sajtolt olajok széles választéka is megtalálható a cég palettáján.

Goodwill Pharma

A GOODWILL KÜLDETÉSEMindenki számára elérhető, kiváló minőségű, határozott értékkel bíró, eredményesen működő gyógyító hatású termékek (gyógyszerek, táplálékkiegészítők és orvostechnikai eszközök) összegyűjtése és fejlesztése terápiás területek szerint, az élet meghosszabítása és/vagy minőségének javítása érdekében. Folyamatosan bővítve a hasznos termékek számát és a földrajzi területet a vertikális integrációra törekedve, minél nagyobb mértékben eljuttatni a termékeket a rászorulóknak és az őket kezelőknek, kiszolgálóknak, kihasználva a legmodernebb technológiákat, figyelembe véve környezetünk épségének megóvását.

Szafi Products

A Szafi Products innovatív, növényi-alapú élelmiszereket kínál két piacvezető brand alatt:

Szafi Free allergén-mentes* termékvonal

Szafi Reform „better-for-you”, alacsony kalóriatartalmú vagy csökkentett szénhidráttartalmú termékvonal


A termékek többsége vegán, lassú felszívódású szénhidrátokkal és magas rosttartalommal, nem tartalmaz hozzáadott cukrot és élesztőt, alacsony keményítőtartalommal rendelkezik és kevés összetevőből áll.