Családbarát Herbária


A Herbária Zrt. vállalati céljai között évek óta jelen van a dolgozók elégedettsége, jó munkahelyi közérzete, munkájuk és magánéletük összehangolásának támogatása. Törekvéseink kiterjednek ezen túl a környezetvédelem, az adományozás, a civil partnerség, a fejlesztés különböző területeire, az etikus üzleti magatartásra, a vállalati kultúra és az esélyegyenlőség területére is.

Családbarát munkahelyként a dolgozók elégedettségén túl számos előnyhöz juthat a cég is: segít a megfelelő munkaerő kiválasztásánál, növeli a dolgozók elégedettségét, lojalitását. Javítja a vállalat megítélését mind a partnerek, vevők, illetve az álláskeresők előtt.

A Herbária Zrt. családbarát intézkedései a cég és dolgozói életének szinte minden aspektusában megjelennek. Ilyen például a munkaidő kérdése, melynél természetesen figyelembe vesszük a dolgozók élethelyzetéből adódó igényeket.
Folyamatos képzéseinkkel segítjük a magas szakmai színvonalú munkavégzést. 2023-tól Herbária Kismama Program-ot működtetünk, ezzel is támogatva a kismamák/kispapák visszatérését a munka világába.

A Herbária Zrt. több vállalati eseményt is szervez dolgozóinak. Ezek célja az egészségmegőrzés, egészséges életmódra nevelés, a csapaterősítés, közös kikapcsolódás, közös ünneplés. Ilyenek például a sportnapok, gyógynövény-ismereti túrák, melyekre a családtagokat és gyermekgondozási, ápolási szabadságon levő munkavállalókat is várjuk.