Herbária Babaváró filteres teakeverék – Kerülj velünk egyensúlyba!

Lelki egyensúly megteremtése gyógynövényekkel a termékenység fokozásért.


Nagyon fontos, hogy a kis jövevényt egészséges környezet várja. Ezért kiemelt figyelmet kell fordítani, arra hogy, a leendő édesanya kiegyensúlyozott és nyugodt legyen. A stressz és a depresszió ugyanis negatívan hatnak a hormonok működésére, csökken a libidó, így a várva várt gyerekáldás is később érkezik meg. A megfelelő táplálkozás, kiegészítő vitaminok, ásványi anyagok fogyasztása mellett segítségünkre lehetnek a gyógynövények is.


A Herbária ezért alkotta meg az új Babaváró teakeverékét, ami segít megteremteni a babaváráshoz fontos kiegyensúlyozottságot, gyógynövény összetevői segítségével csökkentheti a stressz okozta tüneteket, így hozzájárulva fogantatás hatékonyságához, megfelelő vitamin és ásványi anyag bevitel mellett.

A teakeverékben található erdei málnalevél jótékony hatása jól ismert, segít felkészíteni a szervezetet az áldott állapotra. A női szervrendszer működésére emellett a közönséges cickafark és a réti palástfű is kedvező hatást gyakorol. A kellemes ízt és a nyugtató hatást a citromfű biztosítja.


Elkészítési javaslatunk: a csészébe helyezett 1db filter tasakot leforrázzuk 1,5-2dl vízzel. A forrázatot lefedve 10-15 percig állni hagyjuk, a filtert kiemeljük, hűlés után, lehetőleg étkezés előtt, ízesítés nélkül. Napi 2-3 alkalommal fogyasztható.