Herbária Laktoherb filteres teakeverék 20x 1,5g

A csecsemők legfontosabb tápláléka az anyatej. Ezért nagyon fontos minden újszülött számára, hogy – különösen az első hónapokban – kizárólag anyatejet kapjon. Ez a legkényelmesebb táplálási mód is, mivel az anyatej mindig rendelkezésre áll, mindig megfelelő hőmérsékletű, és tökéletesen higiénikus. Sok olyan anyagot tartalmaz, amely megvédi a babát a fertőzésektől és allergiától. A szoptatás szoros kapcsolatot alakít mama és baba között, ezért fontos, hogy gyermekünket legalább fél éves koráig kizárólag anyatejjel tápláljuk. A tejelválasztás beindulásának serkentésére és a tejképződés fokozására is rendelkezésre állnak a gyógynövények, keverék teák formájában. Ehhez nagy segítséget nyújt a Herbária Laktoherb filteres teakeverék. A készítményt kifejezetten szoptatós anyáknak ajánljuk az anyatej termelés fokozására. Az anya, valamint az anyatejjel a csecsemő esetleges emésztési zavarainak (pl. puffadás, szélgörcsök, teltségérzet stb.) csökkentésére is alkalmas. A teakeverék görcsoldó, emésztést elősegítő hatású, fogyasztásakor az ilyen jellegű panaszok enyhülnek. A teakeverék mindaddig alkalmazható, amíg az anyatej elválasztás serkentésére szükség van. Szoptatás idején különösen fontos a megfelelő folyadékbevitel, melynek biztosításához a Herbária Laktoherb teakeverék is segítségére lehet.

Alkalmazási javaslat : Naponta 4-6 alkalommal 1-1 filtert 2,5 dl forrásban lévő vízzel leöntünk és 10 percig állni hagyjuk. Az így elkészített tea tetszés szerint ízesítve hidegen vagy melegen fogyasztható.

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény (OGYI-571/1995)

Összetétel: Csipkerózsa áltermés, Keserű édeskömény termés, Ánizstermés, Orvosi citromfű leveles szár, Köménytermés (10%) A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!