Fiatalos arcbőr a növények erejével

A növényi őssejtek jótékony hatással vannak a bőrre, lassíthatják az öregedési folyamatokat, hozzájárulhatnak bőrünk üdeségének és egészségének megőrzéséhez.

A PhytoCellTec ™ Malus domestica növényi őssejt alapú kivonat, egyedülálló és forradalmi összetevő, amely  képes megvédeni a legértékesebb bőrsejteket , lassítja a bőr őssejtjeinek korai öregedést.

A Herbária Herbcell nappali és éjszakai arckrémekben lévő növényi őssejt kivonat segíti bőrünk fiatalságának megőrzését. A nappali és éjszakai krémek a növényi őssejt kivonat mellett E-, A- és C-vitaminban is gazdagok, továbbá hialuron savat, shea vajat és körömvirág kivonatot is tartalmaznak.  Az éjszakai krémben argán olaj is található, mely segíti az extra hidratáltság elérését, pótolja a száraz bőr vízhiányát. A krémekben lévő hatóanyagok késleltetik a sejtek idő előtti öregedését, növelik a bőr őssejtjeinek vitalitását és hozzájárulnak a ráncok csökkenéséhez.

A Herbcell arckrémeket már sokan kipróbálták, és személyes tapasztalataik alapján a krémek könnyen beszívódnak az arcbőrbe, nem hagynak zsíros érzést, érezhetően táplálják a bőrt, az érzékeny bőrön sem váltanak ki irritációt.

Válasszon Ön is természetes segítséget arcbőre fiatalságának megőrzéséhez!