Ismerd meg új arcápoló termékeinket!

A tudatos arcápolás rendkívül fontos már fiatal korban is. Egy kis odafigyeléssel sugárzó, életteli megjelenést adhatsz bőrödnek, magabiztos, legjobb önmagad lehetsz a hétköznapokban is, mindemellett pedig a ráncok megjelenését is késleltetheted.

A női bőr kollagén sűrűsége bizonyítottan kisebb, mint a férfiaké, a környezet roncsoló hatásai Nálunk nagyobb mértékben jelentkeznek. Ugyanakkor manapság már számos arcápolási termék áll rendelkezésünkre, hogy „ledolgozzuk ezt a hátrányt”.

Ha még nem találtad meg a számodra tökéletes arcápolót, vagy kipróbálnál valami mást, két új termékünk csak Rád vár, hogy az arcápolási „kencéid” hűséges tagjává válhasson!

A szérumok, olajok nagy mennyiségben, koncentráltan tartalmaznak egy – vagy akár több szuper hatóanyagot, melyek a segítségedre lehetnek. A bőr mélyebb rétegeibe is képesek behatolni, így belülről táplálják, ápolják azt. A puha, rugalmas bőr elérése érdekében elengedhetetlen a hidratálás. Új termékeink javítják a bőr természetes vízmegtartó képességét, megakadályozzák a nedvesség elpárolgását a felsőbb rétegekből.

Íme egy kis ízelítő új termékeink hatóanyagairól:

Herbcell Arcszérum növényi őssejt kivonattal és gránátalma kivonattal:


A szérumban lévő nővényi őssejt kivonat pozitív hatást gyakorol a bőr sejtjeinek működésére, vitalitására. Késlelteti a bőr őssejtjeinek öregedését, támogatja a bőr természetes megújulási és védekező folyamatait. Hozzájárul a bőr fiatalosságának megőrzéséhez. Egy másik hatékony összetevője a C-vitamin, mely kiváló antioxidáns, segíti a bőr természetes kollagéntermelését, így hozzájárul a ráncok csökkentéséhez, valamint segíti a bőrtónus kiegyensúlyozását. A gránátalma kivonat összetevő szintén antioxidáns, erősíti a bőr védelmi funkcióját. Végül, de nem utolsó sorban a koffein, mely élénkítő hatásával fokozza a kezelt területen a vérkeringést, ezáltal serkentheti sejtmegújulást. Az arcszérum ápoló összetevői révén védi a bőrt az UV fény okozta károsodásokkal szemben. Ezt a terméket elsősorban a 20 és 30 éves korosztály számára ajánljuk.













Herba Pure arcolaj jojoba és szegfűszeg olajjal:

Az arcolajban található jojobaolaj gyorsan felszívódik, táplálja, ápolja és hidratálja a bőrt. Növeli a bőr rugalmasságát, így segít megelőzni a ráncok kialakulását. A másik fő hatóanyag a szegfűszegolaj, mely nagyszerű antioxidáns, serkenti a bőr véráramát, amivel támogatja a bőr megújulási folyamatait. Az arcolaj vitaminokban is gazdag, az A-vitamin igazi bőrápolási szuperkomponens. Bizonyítottan serkenti a bőr kollagéntermelését, így segít a ráncok kialakulásának megelőzésében, valamint a meglévő ráncok csökkentésében. A-vitamin hatására a bőr rugalmasabbá, kisimulttá válhat. Az E-vitamin antioxidánsként óvja a bőrt a káros oxidatív hatásoktól, természetes úton támogatja védelmi mechanizmusait. A termék használata élettel teli, üde, fiatalos bőrt eredményez. Elsősorban érettebb korosztálynak ajánljuk.