Laktoherb kapszula

A kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozás és az egészséges életmód bármely életszakaszban, így nőknél a szülés után is rendkívül fontos.

Az újdonsült kismamának eddig ismeretlen kihívásokkal kell szembesülnie, amelyekhez szinte elengedhetetlen a megfelelő mentális és fizikai állapot.

A baba fejlődéséhez elengedhetetlenül fontos a megfelelő tápanyagbevitel, melyre a legalkalmasabb az anyatejes táplálás.

Mindamellett, hogy az anyatej tartalmazza a kisbabák számára szükséges tápanyagokat, erősíti az anya-gyermek kapcsolatot is.


A Herbária Laktoherb étrend-kiegészítő tabletta ánizs és édeskömény kivonatot, vasat és többféle vitamint tartalmaz, mely összetevők támogatják az anyai szervezetet szülés után és a szoptatás teljes időszakában.

• Az ánizs és édeskömény kivonat támogatja az anyai szervezetet szülés után, valamint fokozza a tejelválasztást.


• A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez és fokozza a vas felszívódását.


• A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a vér normál kalciumszintjének, az egészséges csontozat és izomfunkciók fenntartásához.


• A vas hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez és a normál szellemi működés fenntartásához.


• A folát hozzájárul a normál vérképződéshez és a normál pszichológiai funkció fenntartásához.