Partnerek

Aromax
Az aromaterápia újkori térhódítása – nyugat-európai és amerikai mintára – hazánkban a 90-es évek elején kezdődött. Bevezetésében és megismertetésében cégünk kiemelkedő szerepet vállalt.
Internet cím: http://www.aromax.hu/ 

Az Aromax Zrt. elsődleges céljának a magas minőségi követelményeknek megfelelő illóolajok, zsíros olajok, aromaterápiás kozmetikumok, szaunaolajok, levegőillatosítók gyártását és forgalomba hozatalát tekintette. A célirányos fejlesztésnek köszönhetően választékunk folyamatosan bővült, mára már fürdőolajok, masszázsolajok, natúrkozmetikumok is szerepelnek kínálatunkban.

Az egyetemekkel kötött kutatási együttműködéseket folyamatos fejlesztéseink során kamatoztatjuk. A wellness-gyógyászati ágazatban termékeinkkel dolgozó szakemberekkel folyamatos kapcsolatot ápolunk. A vásárlói igények lehető legteljesebb mértékű kielégítése mellett az aromaterápia széles körben történő megismertetését és népszerűsítését is felvállaltuk. Az aromaterápia témakörében mára az ismeretek széles tárházát érhetik el az érdeklődők. Oldalunkon az illóolajok történetéről, biztonságos alkalmazásukról olvashatnak a természetes gyógymódok kedvelői. Mindemellett tanácsokkal, receptekkel segítjük termékeink felhasználását. Számos rendezvényen aromaterápiás tanácsadással, szakmai előadásokkal várjuk a téma iránt érdeklődőket. Az oktatás során a leendő szakemberekhez is eljuttatjuk meglévő ismereteinket. Kizárólag megbízható beszállítókkal állunk kapcsolatban és a részletes termékdokumentációkban foglalt eredményeket rendszeresen ellenőrizzük. Minőségirányítási rendszerünk ISO 9001:2000 szabvány szerint tanúsított. Termékeink a gyógynövény kis- és nagykereskedelmi üzletekben, áruházláncokban, drogériahálózatokban, gyógyszertárakban egyaránt megvásárolhatók. A wellness irányzat megerősödésével egyre több szállodát, szállodaláncot mondhatunk partnerünknek. Kiváló minőségű termékeinknek és megbízható szolgáltatásainknak köszönhetően több éve tartjuk vezető pozíciónkat a magyarországi aromaterápiás piacon. Minőség iránti elkötelezettségünknek köszönhetően elégedett vásárlóink igazolják, hogy nálunk tényleg természetes a minőség. Minőség iránti elkötelezettségünknek köszönhetően elégedett vásárlóink igazolják, hogy nálunk tényleg természetes a minőség.


termek_211_large

Citromolajaj

A citromolaj szinte nélkülözhetetlen a különböző helyiségek légterének (kórházak stb.) fertőtlenítésében, amit főként járványos időszakokban érdemes használni (tehát nem csak légtérillatosítként lehet alkalmazni). Fontos alkotórésze a különböző kozmetikai készítményeknek, bőrápolóknak.
termek_212_large
Borsosmentaolaj
A borsosmentaolaj ugyancsak nélkülözhetetlen orvossága a különböző légúti megbetegedéseknek is, melyek kezelésére inhalálószerek, légzéskönnyítő szaunaolajok, ill. légzéskönnyítő mellkasi krémek és bedörzsölők alkotórészeként kerül felhasználásra. Párologtatva hatásosan csökkenti a fejfájás kellemetlen tüneteit.


termek_213_large


Eukaliptuszolaj
Az eukaliptuszolaj megfázásos időszakban párologtatva levegőt tisztítja, aromafürdő összetevőjeként frissítő hatású, bedörzsölőszerként pedig élénkít, hűsít.

termek_214_large
Kubebaolaj
A kubebaolaj jó idegrendszeri tonizáló szer, ezért enyhe fokú depresszió, idegesség és stressz esetén javasolják a különböző formában (aromalámpából párologtatva, fürdőben, szaunában, masszázshoz) történő használatát.termek_215_large
Levendulaolaj
Alkalmazásának egyik kiemelt fontosságú területe az alvászavarok, szorongás és az idegesség kezelése, melyeknél aromalámpából elpárologtatva, vagy alvópárnák, masszázs- és fürdőolajok, ill. fürdősók alkotórészeként kerülhet felhasználásra.


termek_216_large
Teafaolaj
Felhasználása igazán sokrétű, többek között: párologtatás, inhalálás, aromafürdő, bedörzsölő olaj, illóolajos fürdő izzadásra hajlamos, enyhén kisebesedett, hámsérüléses láb ápolására, bőrápoló olaj felszíni bőrsérülésre, rovarcsípés esetén.


termek_217_large
Argánolaj
A biotermesztésből származó argánfa termésének pörköletlen magjából hidegsajtolással nyert argánolaj különösen ajánlott a környezeti ártalmaknak (szél, erős napfény, füstös környezet, vegyi anyagok) kitett bőr, haj, köröm ápolására.termek_218_large
Csipkebogyóolaj
A csipkebogyó magjából hideg sajtolással előállított, esszenciális zsírsavakban (omega-3 és omega-6) gazdag, finomítatlan (szűz) olaj intenzív ápolást biztosít a száraz, hámló, repedezett, élettelen bőrnek. Halványítja a szem- és szájkörnyéken megjelenő korai ráncokat.


termek_219_large


Mandulaolaj

A mandulaolaj legnagyobb részét két olyan zsírsavösszetevő (linolsav és olajsav) alkotja, melynek fontos szerepe van a bőr védelmében és a bőr szárazságának megszüntetésében. Általános bőrápolószerként csecsemőknél és gyermekeknél egyaránt használható.


termek_220_large
Szőlőmagolaj
Az olaj könnyű szerkezetű, jól felszívódik a bőrbe. Más zsíros olajokkal jól társítható, de bőr- és testápoló alapolajként önmagában is jól alkalmazható. Terhességi csíkok és narancsbőr kezelésére is ajánlják a használatát.
Használatát elsősorban a megfázásos, téli időszakban, de füstös, nehezen szellőztethető helyiségek levegőjének frissítésére az év bármely szakában ajánljuk. 100% natúr termék.

termek_210_large
Antibacteria Légfrissítő Spray – Indiai citromfű -Borsosmenta-Szegfűszeg illattal
Használatát elsősorban a megfázásos, téli időszakban, de füstös, nehezen szellőztethető helyiségek levegőjének frissítésére az év bármely szakában ajánljuk. 100% natúr termék.