Partnerek

Big Star Street Kft

A Big Star Street Kft. 1993 óta folytat üzleti tevékenységet. Elsősorban gyógyhatású készítményeket, tapaszokat, étrend-kiegészítőket, teákat, aszalt gyümölcsöket importálunk, illetve forgalmazunk. Termékeink nagykereskedőkön keresztül kerültek a hazai piacra. Ezeknek a termékeknek a minősége és egészségmegőrző hatása vásárlóink visszajelzése által is megerősített. Egyre több ember fordul az egészséges életmód felé, ezért is keresettek termékeink a hazai piacon. A gyógynövények, gyógyteák alkalmazásának legfontosabb előnye, hogy nincs mellékhatásuk. Termékskálánk folyamatosan bővül, árainkat a piac és a fogyasztók igényeinek megfelelően alakítottuk ki.
Fontos számunkra, hogy jó minőségű termékek kerüljenek a magyar piacra, ezért körültekintéssel választjuk meg beszállítóinkat. Olyan gyártókkal állunk kapcsolatban, akik elismertek Kínában és a nemzetközi piacon is.
A galagonya termékeink Kínai-német együttműködésben készülnek.
Ginseng ampulláink a világszerte elismert Sanjing gyár termékei, a GMP (Good Manufactoring Practise (Jó Gyártási Gyakorlat) alapján készülnek. GMP lényege a pontos szabályozás, minőség-ellenőrzés, előírás szerinti módon végzett tevékenység.
Kapszuláink, tapaszaink szintén a GMP szerint folyamatos ellenőrzés mellett kerülnek forgalmazásra. A “369” márka nevű Chi tapaszok és Moxa tapaszok kizárólagos forgalmazói vagyunk Magyarországon.
Elsődleges szempontunk, hogy a magyar fogyasztók megismerjék a kínai gyógyászatban már elismert, bevált gyógynövényekből előállított teákat, étrend kiegészítőket, tapaszokat.
A Big Star Street Kft. csapata az Ön egészségéért is dolgozik.


ELSŐSORBAN REUMÁS, ÍZÜLETI, MOZGÁSSZERVI PANASZOK KEZELÉSÉRE, DE KÜLSŐLEGESEN A MELLKASRA FÚJVA A NÁTHÁS, INFLUENZÁS TÜNETEK ENYHÍTÉSÉRE IS HASZNÁLHATÓ, SOKRÉTŰ ÖSSZETEVŐI RÉVÉN.


MAGAS ANTIOXIDÁNS TARTALMÚ FEKETE ÁFONYA , A SZEM EGÉSZSÉGÉÉRT FELELŐS LUTEINNEL KOMBINÁLVA.


A GANODERMA GOMBA MAGYARORSZÁGON IS A LEGISMERTEBB GYÓGYGOMBÁK KÖZÉ TARTOZIK. FELHASZNÁLÁSI TERÜLETE NAGYON SOKRÉTŰ, DE LEGINKÁBB IMMUNIZÁLÓ, A SZERVEZET ÁLLÓKÉPESSÉGÉT ERŐSÍTŐ TULAJDONSÁGAIT EMELIK KI.


A SZELLEMI FRISSESSÉG, AZ ÉRRENDSZER – FŐKÉNT AZ AGYI EREK EGÉSZSÉGÉNEK EGYIK KULCSA LEHET A GINGKO BILOBA LEVÉLKIVONATA.


PRÉMIUM MINŐSÉGŰ TERMÉK, KÍNA LEGELISMERTEBB, GINSENG ALAPÚ KÉSZÍTMÉNYEI GYÁRTÓJÁNAK KIZÁRÓLAGOS FORGALMAZÓI VAGYUNK MAGYARORSZÁGON.


ŐSSZEL – TÉLEN, A NÉPSZERŰ MÉZES GYÖMBÉR INSTANT TEA A LEGKEDVELTEBB TEÁNK ÉVEK ÓTA VÁSÁRLÓINK KÖRÉBEN. TESTET – LELKET ÁTMELEGÍT, JELLEGZETES ÉLÉNK-CSÍPŐS ÍZE A FRISSEN ŐRÖLT GYÖMBÉRTŐL LESZ ENNYIRE MARKÁNS. EGYSZERRE IMMUNIZÁL, FELTÖLT, FELMELEGÍT.


Panax (Koreai) Ginseng granulátum
Általános roboráló hatásával visszaadja a szervezet normál egyensúlyát, fizikai és lelki téren is: közérzetjavító, stresszcsökkentő hatású. A Panax szó görög eredetű, jelentése „mindent gyógyít”. Sok-sok évszázadon át csodálatos gyógyító erőt tulajdonítottak neki, és szinte minden betegségre ajánlották. Hatékony szellemi és fizikai teljesítményt növelő, öregedési folyamatokat lassító, és életerőt fokozó hatásúnak tartják. A kiégés, kimerülés, a szellemi hanyatlás ellenszere.
A kínai tradicionális medicina sokáig használta a 2-es típusú cukorbetegség kezelésére, mivel fokozza az inzulinválaszt. Emellett koleszterincsökkentő tulajdonsága is ismert. Antioxidáns vegyületeivel erősíti az immunrendszert, valamint az asztma, impotencia és emésztési problémákon is segít.


TAVALYI PIACRA KERÜLÉSE ÓTA ÓRIÁSI MENNYISÉGET ÉRTÉKESÍTETTÜNK EBBŐL A HAZAI PIACON EDDIG EGYEDÜLÁLLÓAN MAGAS HATÓANYAGGAL
(40 MG / KAPSZULA ) RENDELKEZŐ LUTEIN TERMÉKBŐL. ZEAXANTHINT SZINTÉN TARTALMAZ, MELY A SZEM SÁRGAFOLTJÁT (MAKULA) KÉPEZI A LUTEINNEL EGYÜTT. A RETINA EZEN RÉSZE FELELŐS AZÉRT,HOGY SÁRGA SZÍNŰ ANYAGAIVAL KISZŰRJE A SZEMET RONCSOLÓ KÉK FÉNYT.


íZÜLETI, REUMATIKUS PANASZOKRA, HÚZÓDÁSOK, FICAMOK ESETÉN IS GYORS SEGÍTSÉG. ÓVATOSAN BEMASSZÍROZVA A FÁJÓ TESTFELÜLETBE, HAMAR ENYHÜLÉST HOZ. EMELLETT ÖSSZETEVŐI MIATT ALKALMAS ROVARCSÍPÉSEK OKOZTA FÁJÓ DUZZANATOK, NAPÉGÉS HŰSÍTÉSÉRE IS


KÜLSŐLEGES HASZNÁLATÚ TAPASZ, MELY IZOMHÚZÓDÁSOK, RÁNDULÁS, FICAM, REUMÁS PANASZOK ÉS EGYÉB MOZGÁSSZERVI PROBLÉMÁK ESETÉN SEGÍTENEK A FÁJDALOMCSILLAPÍTÁSBAN.