Partnerek

Bio Planet Kft.
A szegedi székhelyű Bio Planet Kft. 2007-ben alakult, fő tevékenységi köre étrend-kiegészítők forgalmazása. Büszkén mondhatjuk el cégünkről, hogy 95%-ban magyar tulajdonosi körrel rendelkezik.

Hosszú évekre visszanyúló szakmai és forgalmazói tapasztalattal rendelkezünk, ezt bizonyítja az a tény is, hogy termékeink GMP minősítéssel rendelkező, akár gyógyszergyártásra is alkalmas gyártói üzemben készülnek. Hazai gyártású termékeink által a magas minőséget, a megbízhatóságot képviseljük, hiszen megbízható beszállítóktól érkező hatóanyagokból készülnek és analitikailag bevizsgáltak.
Az utóbbi évek gazdasági viszonyai hatására született meg az étrend-kiegészítők új családja, amely az Organic Solution, O C S O nevet viseli. A termékcsalád egyértelműen képviseli a minőséget elérhető áron kategóriájú termékeket. A mai rohanó világ elvárásainak megfelelően alakítottuk ki a választékunkat, hogy a vitamin- és tápanyaghiányos táplálkozással szemben a vásárlókkal együtt vegyük fel a harcot. Folyamatosan követjük a kutatási eredményeket és igyekszünk bővíteni termékpalettánkat.
Küldetésünknek érezzük, hogy nők, férfiak, gyerekek ezreinek nyújtsunk támogatást az egészség megőrzésében, az egészséges életmód javításában. Cégünk nem a gyógyítás, hanem a prevenció mellett tette le voksát.

A-rex fogyókúrás étrendet elősegítő étrend-kiegészítő
A-REXTM növényi eredetű étrend-kiegészítő. A glucomannan a csökkentett energiatartalmú étrend keretein belül hozzájárul a testtömegcsökkenéshez. Kedvező hatás 3g glucomannan napi bevitelével érhető el. A glucomannan hozzájárul a vér normál koleszterinjének fenntartásához.

OCSO Porc Glükozamin + MSM + Kondroitin
Porc Glükozamin + MSM + Kondroitin szedése javasolt, ha ízületi betegség, vagy fokozott megterhelés következtében ízületi porc-károsodás alakult ki. Szedése különösen ajánlott például sportolóknak, fizikai munkát végzőknek, időskorúaknak, túlsúllyal küzdőknek, az ízületek tartós és/vagy túlzott megterhelése miatt.


termek_177_largeOCSO Szem Lutein
Szem Lutein szedése javasolt időskori szembetegség (pl. makuladegenerációs), illetve az erős fénysugárzás oxidatív szemkárosító hatása esetén a különleges táplálkozási igény kielégítésére. A cink hozzájárul a normál látás fenntartásához, a C-vitamin és az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

termek_178_largeOCSO 400 mg Tőzegáfonya
400 mg Tőzegáfonya kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő termék.termek_179_largeOCSO Szabalpálma
Szedése különösen ajánlott például sportolóknak, fizikai munkát végzőknek, időskorúaknak, túlsúllyal küzdőknek, az ízületek tartós és/vagy túlzott megterhelése miatt.


termek_180_largeOCSO Grapefruitmag kivonat + C-vitamin belsőleges oldatos csepp
Grapefruitmag kivonatot és C-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő termék. A grapefruitmag egyik hatóanyaga gyógyszer metabolizáló enzimbénító hatású, így jelentősen növeli egyes gyógyszerek hatását.


termek_181_largeOCSO Kurkuma + E-vitamin:
Kurkumát és E-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő termék. A Kurkuma kurkumin-tartalma 3,26%, azaz 1 kapszulában 13mg kurkumin található.


termek_182_largeOCSO Kurkuma krém-gél
Bőrápoló gél kurkuma kivonattal, hűsítő mentollal és gyógynövényekkel kiegészítve. Ajánljuk az ízületek környékének masszírozására.termek_183_largeOCSO 150 mg Gingko Biloba + Magnézium
150mg Ginkgo bilobát és 130mg Magnéziumot tartalmazó étrend-kiegészítő termék. A magnézium-oxid magnézium-tartalma 50%. A készítményben 260 mg magnézium-oxid található, melynek magnézium-tartalma 130mg.
 

Dragon Power Plus
A Dragon Power Plus 100% -ban növényi komponenseket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula férfiak számára. Szedése az intim együttlét előtt javasolt.