Partnerek

BioCo Magyarország Kft.

Cégünk magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely 1998 óta foglalkozik étrend-kiegészítő készítmények forgalmazásával. Saját gyártórészleggel rendelkezünk, ahol nem csak különböző típusú étrend-kiegészítő készítmények (kapszulák, tabletták, italporok, stb.) gyártásával, hanem fejlesztésekkel, új technológiák megvalósításával is foglalkozunk. A BioCo által gyártott termékek fejlesztésénél különös figyelmet fordítunk a magyar fogyasztók táplálkozási szokásaira, ennek alapján termékeink összetétele is elsősorban a hazai igények alapján készül.

Internet cím: www.bioco.huBioCo Hialuronsav+Kollagén
30 db étrendkiegészítő kapszula
A hialuronsav és a kollagén az emberi szövetekben megtalálható anyagok. Mára számos kozmetikai termékben használják őket mint közdkedvelt összetevőket, hiszen fontos építőanyagai a bőrnek

termek_26_largeBioCo Tőzegáfonya Forte
60 db étrend-kiegészítő tabletta
A tőzegáfonya kivonat elősegíthetik a húgyút egészségének fenntartását. A készítmény az INNOVITA tőzegáfonya tablettához képest kétszeres mennyiségű tőzegáfonya kivonatot tartamaz.

termek_27_largeBioCo 20 mg vízzel elegyedő Q10
30 db étrend-kiegészítő kapszula
A termék BioCo Tecnológiával gyártott 20 mg vízzel elegyedő Q10-et és további 4 féle értékes hatóanyagot tartalmaz. A Q10 egy zsírban oldódó vitaminszerű koenzim.

termek_36_largeBioCo 100 mg vízzel elegyedő Q10 Mega
30 db étrend-kiegészítő kapszula
A termék BioCo Tecnológiával gyártott 100 mg vízzel elegyedő Q10-et, vitaminokat és szelént tartalmaz.

termek_37_largeBioCo Zöldkagyló
60 db étrend-kiegészítő kapszula
Komplex összetétel glükozaminnal, 10 féle vitaminnal és 6 féle ásványi anyaggal. Tudományos kutatási eredmények igazolják, hogy a glükozamin nélkülözhetetlen építőköve a normális és egészséges porcképződésnek. Glükozaminban gazdag élelmiszerek a tengeri élőlények, azok közül is elsősorban a kagylók.
BioCo SENIOR-3
40 db tabletta
Vízzel elegyedő Q10-et, Ginkgo Biloba és szőlőmag kivonatot, valamint szerves magnéziumot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta.