Partnerek
Tevékenységünk középpontjában az egészség megőrzését és a betegség
megelőzését
( prevenció ) szolgáló termékek forgalmazása áll, melyekkel támogatjuk az
egészséges életmódra való törekvést.
A Dr. Steinberger márkájú gyümölcs- és zöldségleveket 1997-ben ismertettük meg a magyar fogyasztókkal. Ezek a levek nem tartalmaznak egészségre káros anyagokat, tartósítószereket, színezéket. Sokoldalú felhasználásuk és kitűnő ízük miatt mind a dietetikus szakemberek, mind a fogyasztók körében igen népszerűek.
Köszönjük látogatását honlapunkon és várjuk kérdéseit, észrevételeit: www:drsteinberger.hu
A kúra után csökken a fáradékonyság, a rossz hangulat, fittebbnek érezzük magunkat.
Szervezetünk immunrendszerének támogatásához elengedhetetlenül fontos, hogy nap mint nap elegendő mennyiségű, természetes forrásból származó antioxidánsokat fogyasszunk.
Régi családi recept szerint. A gondosan válogatott szilvákat azonnal az érés után hagyományos módszerrel, kén alkalmazása nélkül megszárítják, majd további feldolgozás után tartalmas, gyümölcsös italként kíméletesen letöltik.
A cékla kalciumot, foszfort, vasat, nátriumot, káliumot, ként, magnéziumot, A-, B- és C-vitamint tartalmaz. Régóta ismert a céklában található vörös festékanyag, a betanin.
A frissítő, zamatos tőzegáfonya levének gyártásához kizárólag válogatott, észak-amerikai tőzegáfonyát használnak.
Minimum 70% gyümölcstartalommal A Feketeáfonya Nektár alapanyaga ökológiailag ellenőrzött erdőben vadon termő gyümölcs.
A fekete gyümölcsű berkenye (arónia) kiemelkedően magas antioxidáns tartalommal rendelkezik. B1-, B2-, B6-, B9-, B12-, C-, H-, vízben oldódó és A-, E-, K-, zsírban oldódó vitaminokat tartalmaz. Ezenkívül magas a ritka P vitamin tartalma is.
A Bio-Gránátalmalevet a gyümölcsből nyersen préselik.100%-os direktlé, nem sűrítményből készül. A gránátalma fán termő, jellegzetesen fanyar ízű, kellemes gyümölcs.
100%-os direktlé (nem koncentrátumból ), amely 11-féle gondosan összeválogatott gyümölcs nyersen préselt levéből készül, 10 vitaminnal és az A-vitamin provitaminjával dúsítva.
Zöldbúzafű levéből (45%), zöldteából, almaléből, sűrített szőlőléből készül, spirulina mikroalga hozzáadásával. A búzafű friss levében vitaminok, enzimek, fehérjék és klorofil, valamint több, mint 90-féle ásványi anyag és nyomelem található.