Partnerek

Netamin

Magyar tulajdonú vállalkozásunk már több mint 10 éve meghatározó szereplője a hazai étrend-kiegészítő piacnak. A Netamin missziója, hogy akinek csak lehet, segítsünk egészségesebb és boldogabb életet élni. Tevékenységünk szíve a kutatás és fejlesztés, hogy a legjobbat fejlesszük és adhassuk vásárlóinknak reális áron.

Termékeink száma már 100 felett jár, minden étrend-kiegészítőnk megfelel a hazai (OGYÉI) előírásoknak. Kínálatunk kifejezetten széleskörű: alapvitaminok és ásványi anyagok mellett gyógynövény-alapú táplálékkiegészítők, komplex, egyedi formulájú vitaminkészítmények és vegán proteinporok is helyet kaptak. Vegán termékpalettánk is meghatározó.

Gyártásban a legmodernebb technológiákkal dolgozó partnereink kapacitásaival dolgozunk. Minden termékünk a szakértőink által legkiválóbbnak talált alapanyagok felhasználásával, nagyon magas szintű minőségbiztosítási körülmények között, szoros szakmai felügyelet alatt készül.

- A nagy múltú, magyar gyógynövény-tudományra támaszkodva sok Netamin termék Magyarországon készül;
- hogy elhozhassuk a legújabb világtrendeket és fejlesztéseket, sok Netamin termék készül az USA-ban; illetve Európa más országaiban is (mint Pl. Egyesült Királyság).

Amiből sosem engedünk, az a minőség. Szinte minden termékünk a jogszabályi követelményeket meghaladva, GMP előírásoknak megfelelő gyártóhelyen készül (GMP - Good Manufacturing Practice, gyógyszergyártás-szintű minőségbiztosítási követelmény).

A Netamin termékek ott készülnek, ahol a tudomány, a minőség és a tradíció találkozik.

Az emberi egészség védelme mellett elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem iránt is: működésünk 100 %-ban karbonsemleges!


A mio-inozitol (myo-inositol, vagy myo-inozitol) egy vitaminszerű anyag, amit korábban a B-vitaminok csoportjába soroltak (B8-vitamin néven is találkozhatsz vele), habár klasszikus értelemben nem sorolható a vitaminok közé. A természetben leginkább gyümölcsökben, babban, gabonafélékben és diófélékben fordul elő.Az almaecet alkalmazásának nagy hagyománya van a diétázók, fogyni vágyók körében. Nem véletlen, hogy a népszerűsége töretlen, hiszen értékes tápanyagokban gazdag, és zsírégést, étvágyszabályozást célzó kúrákban való alkalmazhatóságát tudományos kutatások is igazolták!A maca gyökér egy olyan, tradicionálisan a termékenység javítására és a hormonrendszer kiegyensúlyozására használt gyógynövény, amit a mai napig nagy sikerrel használnak világszerte. Nők és férfiak egyaránt élvezhetik jótékony hatásait, melyekről napjainkban már egyre több tudományos kutatási eredmény is tanúskodik.

A Xerex for men ereje a „természet bölcsességében” rejlik, miközben az egyes összetevők több ezer éves felhasználási hagyományát a modern amerikai kutatás-fejlesztés vívmányaival ötvözi. 11-féle, tudományosan bizonyított összetevője, amelyek többsége gyógynövény-kivonat, természetes módon serkenti a nemi vágyat, jótékony hatással van az egészséges spermiumok képződésére.


A D-vitamin egy zsírban oldódó vitamin, ami azt jelenti, hogy zsírra van szüksége a tökéletes felszívódáshoz. Ezt tartottuk szem előtt, amikor termékünkben a D3-vitamint hidegen sajtolt, szűz olívaolajban oldottuk fel, a megfelelő felszívódás és biológiai hasznosulás érdekében.


Az L-metilfolát a folát természetesen előforduló formája, mely a szintetikus folsavnál akár 7-szer jobb biológiai hasznosulással bír!


Komplex növényi fehérje. Egészséges, tápláló és természetesen finom!


Komplex növényi fehérje. Egészséges, tápláló és természetesen finom!


Komplex növényi fehérje. Egészséges, tápláló és természetesen finom!Komplex növényi fehérje. Egészséges, tápláló és természetesen finom!