Partnerek

Piszkei Öko Kft
A Piszkei Öko Kft. Lábatlanon, a Gerecse lábánál, a Duna közelében található.1996-tól az ország első bio malma és bio pékségeként csak bioterméket gyárt és forgalmaz. A jelenlegi termékskála igen széles, a vásárlók több mint kétszáz különböző bio malomipari és sütőipari termék közül válogathatnak.

A cég az évek során számos díjat nyert, köztük szakmai és közönség díj egyaránt szerepel. 2011-ben a Piszkei Öko Kft. elnyerte az Arany Cipó szakmai díjat, amellyel a vállalkozás kiemelkedő tevékenységét ismerték el.

A pékségben csak a legjobb minőségű, magyar emberek által termelt, szigorúan ellenőrzött bio gabona kerül felhasználásra. A bio gabonát saját malmukban, közvetlenül sütés előtt őrlik meg, így a frissen őrölt bio liszt maradéktalanul megőrzi a benne lévő vitaminokat, ásványi sókat, nyomelemeket és az „ őserőt ”. Kenyereik az ősi, kovászos technológiával, élesztős és élesztőmentes kovásszal, állományjavító adalékok nélkül készülnek. Süteményeiket bio tönkölybúzalisztből, tojás és tej nélkül készítik. Édesítőszerként mézet, nádcukrot, almasűrítményt és gyümölcs-aszalványokat használnak.
A Piszkei biotermékek, melyekben benne van régen elfeledett ősi növényeink áldásos íze és jótékony hatása, kézi munkával, nagy odafigyeléssel és szeretettel készülnek.

termek_39_large
Bio konytos kenyér 500g

teljes őrlésű bio tönkölybúzalisztből,hozzáadott élesztőt nem tartalmaz, bio szezámmaggal, lenmaggal, napraforgómaggal dúsított, kovászolt, egészben és szeletelve is kapható.
termek_40_large
Bio élesztő nélküli, kerek rozskenyér 500g

teljes őrlésű bio rozslisztből, hozzáadott élesztőt nem tartalmaz, kovászolt ,egészben és szeletelve is kapható.
termek_38_large

Bio élesztő nélküli, kerek tönkölybúzakenyér 500g

teljes őrlésű bio tönkölybúzalisztből, hozzáadott élesztőt nem tartalmaz, kovászolt, egészben és szeletelve is kapható.
termek_41_large
Bio napsugár kenyér 500g

Teljes őrlésű bio rozslisztből, hozzáadott élesztőt nem tartalmaz, bio napraforgómaggal dúsított, kovászolt, egészben és szeletelve is kapható.
termek_42_large

Bio élesztő nélküli, tönkölybúzakifli 170g 2 db/cs

Teljes őrlésű bio tönkölybúzalisztből, hozzáadott élesztőt nem tartalmaz, kovászolt, kitűnő szendvicsalap.

termek_43_large
Bio édes tallér 150g

Bio napraforgómaggal, lenmaggal, szezámmaggal, földimogyoróval dúsított, bio mézzel és nádcukorral édesített, finom bio édesség.
termek_44_large
Bio szegfűborsos-almás kocka 300g, 150g

Hozzáadott élesztőt nem tartalmaz, természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz, bio almasűrítménnyel (természetes édesítőszer) édesített , bio szegfűborssal fűszerezett.
termek_45_large
Bio mini kakaós csiga 120g 4db/cs

Bio tönkölybúzalisztből, bio nádcukorral édesített ,gyermekes családok számára ideális, reggelire, uzsonnára egyaránt finom csemege.
termek_46_large
Bio snack család

Teljes őrlésű bio tönkölybúzalisztből mediterrán, pikáns, tökmagos és natúr ízben finoman fűszerezett, ropogós önmagában fogyasztva is teljes értékű ropogtatni való 200g –os kiszerelésben.
termek_47_large
Bio élesztő nélküli, magvas snack család

Hozzáadott élesztőt nem tartalmaz, teljes őrlésű bio tönkölybúzalisztből ,szezámmagos, napraforgós,lenmagos, mákos és vegyes ízben ,ropogós, önmagában fogyasztva is teljes értékű ropogtatni való, 200g –os kiszerelésben.