Partnerek

Prelab Kft
Nemzetközi szinten már 1987 óta vagyunk jelen a dermokozmetikai piacon. A termékek a nemzetközi forgalmazó saját gyártásában, Olaszországban készülnek, és kizárólag növényi hatóanyagokat tartalmaznak. A fejbőr-rendellenességekre kifejlesztett termékcsaládunk és szolgáltatásunk mára már piacvezető lett.

Internet cím: www.vitalerbum.hu

Ez köszönhető annak a filozófiának, melyet a cég nemzetközi szintem már több mint 25 éve képvisel: ez nem más, mint a vásárlók részére nyújtott ingyenes fejbőr állapot felmérés, valamint tanácsadás.

A mai modern, rohanó életünk, a sok stressz, helytelen táplálkozás, a környezetszennyezés kisebb nagyobb szervi elváltozást okoz. Ezek mind kihatnak a bőrünkre, így a hajas fejbőrre is. Kialakulhatnak olyan rendellenességek, mint a fejbőr hámlás, szeborrea vagy a kóros hajhullás. A legfontosabb információ, melyet szeretnénk átadni az emberek részére, hogy az egészséges haj fejlődésének az alapja az egészséges fejbőr. Ezért fontos megtanulni egy helyes fejbőr ápolási higiéniát. A fejbőr egy teljesen más ápolás is igényel, mint a hajunk száli része. Ezt szeretnénk ha minél szélesebb körben terjedne el.

Ma már gyógyszertárakban és kiemelt gyógynövényboltokban is rendelkezésre állnak olyan képzett szakemberek, akik járatosak a fejbőr ápolási tanácsadásban, és a kezelések összeállításában. Egy helyesen kiválasztott kezelésnek elengedhetetlen része a fejbőr szemrevételezése. A fejbőrt általában haj fedi, ezért szabad szemmel nehezen látható a probléma oka. Erre fejlesztett ki cégünk egy speciális gépet, melynek a neve DERMOVISOR x200. A gép 200-szoros nagyításban láthatóvá teszi a fejbőrt a szakszemélyzet és a vizsgált személy számára is, ez alapján pontosabban meg lehet állapítani a rendellenességet, és egy személyreszabott kezelést összeállítani.

termek_187_large
VITAL ERBUM CADUTA-ACTIVE – HAJHULLÁS ELLENI KEZELÉS 35ML

A készítmény válogatott összetevőkből áll, beleértve a különféle növényi és biotechnológiai hatóanyagokat, amelyek alapvető szerepet játszanak a haj növekedésében. A készítmény NÖVÉNYI EREDETŰ ŐSSEJTEKET és esszenciális olajokat tartalmaz
termek_188_large
VITAL ERBUM FORFORA-ACTIVE – KORPÁSODÁS ELLENI KEZELÉS 35ML

A készítmény természetes hatóanyagai eltávolítják a korpát, letisztítja a fejbőrt, és csökkenti a száraz korpa kialakulását.
termek_189_large
VITAL ERBUM SEBUM-ACTIVE – ZSÍROSODÁS ELLENI KEZELÉS 35ML

Hatóanyagainak köszönhetően szabályozza a faggyútermelést, bőrtisztító és szagtalanító hatású. Tisztítja a fejbőrt, megakadályozza a túlzott mértékű zsírosodást, ugyanakkor nem károsítja a fejbőr természetes lipidrétegét.
termek_190_large
VITAL ERBUM FORFORASEBO-ACTIVE – KORPÁSODÁS ÉS ZSÍROSODÁS ELLENI KEZELÉS 35ML

A természetes hatóanyagoknak köszönhetően a készítménynek faggyúmirigy szabályozó és korpásodás elleni hatása van, megtisztítja a fejbőrt, és jelentősen csökkenti a zsíros korpa képződését.
termek_191_large
VITAL ERBUM CAPS-ACTIVE – ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐ KAPSZULA HAJRA 30DB

A, E, C, B6 vitamin, l-cisztin, szelénium, köles, biotin és niacin alapú multivitamin étrend-kiegészítő. Fontos multifunkcionális és esszenciális antioxidáns összetevők a bőr és a haj degeneratív folyamatoktól és a bőr öregedésétől történő védelme céljából. A kapszulák a B csoporthoz tartozó legfontosabb vitaminokat tartalmazzák. Továbbá a köles kivonat és a cisztin a keratin bioszintéziséhez szükséges rekonstruáló hatással rendelkezik. A niacin és biotin jelenléte hasznos a bőr hámlásának normalizálásához és megelőzéséhez elősegítve a keratolitikus normalizálódást.
termek_186_large
VITAL ERBUM DETERGENT ACTIVE – FEJBŐRTISZTÍTÓ 125ML

A készítmény a fejbőr tisztítására szolgál. Tisztán tartja a faggyúmirigyek kivezető nyílását garantálva a bőr megfelelő oxigénellátását.