Partnerek

Vitaking

A Vitaking Kft. jelmondata: „Az állandó egészség élménye” soha nem volt időszerűbb, mint manapság. Cégünk az elmúlt években komoly beruházásokat végzett és mára közel 200 termék gyártójaként vagy importőreként széles skáláról magas minőségi követelményeket kielégítő választékot nyújt. Vitaking Kft. magánszemélyek tulajdonában és irányítása alatt növekedett . Vitaminok, ásványi-anyagok és gyógynövények széles választékát tudjuk biztosítani megrendelőinknek. A célunk a Vitakingben az, hogy megrendelőinknek prémium minőségi kategóriába tartozó vitaminokat és étrendkiegészítőket adjunk, olyan árakon, amik versenyképesek. Kollégáink tapasztaltak és jól képzettek abban, amit csinálnak. Legtöbbjük az indulásunk óta velünk dolgozik.


termek_19_large
Koenzim Q-10 60mg (60)

A Q-10 koenzim (más néven CoQ10, Q10, Vitamin-Q10, ubiquinone) egy olyan anyag, amit minden élő szervezet, előállít kisebb-nagyobb mennyiségben. A koenzim egy enzim működéséhez szükséges. A nevében a Q és a 10 a kémiai összetételére utal.
termek_20_large
Omega-3 1200mg (100)

A halolaj – antioxidáns hatásai mellett – bizonyítottan hatásos sokféle betegség kezelésében. Jótékony tulajdonságai miatt napjainkban igen megnőtt az érdeklődés iránta.
termek_21_large
CalMag kelát 500/250 (100)

A Kálcium a szervezetben legnagyobb százalékban található ásványi anyag, a csontok fő alkotó eleme. Elengedhetetlen az izmok hatékony működéséhez. A gyakori hát- és derékfájás gyakran az elégtelen kálcium fogyasztással függ össze.
termek_18_large
C-vitamin 1000mg (100)

Ez a Vitaking 1000mg-os C-vitamin az átlagnál több csipkebogyót tartalmaz, tablettánként 30 mg található benne ebből az értékes tápanyagból. Kiválóan hasznosuló formula.